homewerken in de tuinterras reinigenbezems, borstels en krabbers

Bezems

Natuurvezel of kunststof?

Ons assortiment omvat verschillende bezems voor uiteenlopende gebruiksdoelen.
Voor het betere veegwerk buiten heeft u de keuze uit twee soorten bezems van nylon- of natuurvezels.

Kies voor natuurvezel voor alle werkzaamheden en speciaal geschikt voor wegvegen van water. De bezem heeft bruine haren van ‘basinne Africa’, een bamboeachtige plant

Kies een bezem van kunststofvezel voor alle werkzaamheden én agrarisch gebruik
speciaal geschikt voor nat vuil en sneeuw. Deze bezem heeft rode slijtvaste haren van polypropyleen

Bezembreedte

Beide bezems zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Hebt u een groot terras, kies dan een bezem van 35 of 40 cm breed. Hierdoor kunt u efficiënter werken. Voor een klein terras volstaat een 28 cm brede bezem.

Bezemsteel

De standaarddikte van een bezemsteel is 24 mm. Maar voor bezems breder dan 30 cm adviseren we u een steel van minimaal 28 mm. Dit is noodzakelijk omdat u bij een grotere bezem automatisch meer kracht zet. Spaar uw rug en kies de juiste lengte voor een goede werkhouding.

Uw lengte:

Steellengte:

tot 1.70 m

120 cm

1.70 tot 1.80 m

140 cm

1.80 m en langer

150 cm


Voegenkrabbers en borstels

Voor het verwijderen van groene aanslag en hardnekkig onkruid tussen de tegels kunt u het best een voegenkrabber of voegenborstel gebruiken. Voegenborstels zijn borstels die zijn voorzien staaldraad waardoor het eenvoudig wordt om mos en onkruid te verwijderen tussen de voegen. In ons uitgebreide assortiment vindt u ook een voegenborstel die gelijk voorzien is van een voegenkrabber. Makkelijk om vastzittend onkruid te verwijderen tussen de voegen. Vlonderborstels zijn speciaal geschikt om groene aanslag van vlonderplanken te verwijderen.

Voegenbezem

Nieuw in het assortiment is de voegenbezem. Deze bezem bestaat uit nylon vezels in combinatie met staaldraad. Hiermee is het mogelijk om grote oppervlaktes straatwerk eenvoudig te reinigen van groene aanslag mos en onkruid.

Tip

Omdat al deze borstels zijn uitgerust met staaldraad adviseren wij om altijd eerst een klein stukje te proberen om te controleren of het straatwerk niet beschadigd.