homewelkom bij welkoop dierenpunt, fit & gezond


Welkom bij Welkoop Dierenpunt

De beste zorg voor je huisdier? Ook daarvoor kun je vanaf nu gewoon bij Welkoop terecht, bij het Welkoop Dierenpunt. Voor voedingsadvies en dieetvoeding, vaccinaties en diergeneesmiddelen. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij staan zes dagen per week voor je klaar, beantwoorden al je dierenvragen en voeren kleine ingrepen uit.

Waarvoor kan ik terecht bij Dierenpunt?

Een goed voedingsadvies, een gezondheidscheck of medicijnadvies. Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen. Zij hebben een paraveterinaire achtergrond en geven deskundig advies. Maar ook kleine ingrepen kunnen wij voor je uitvoeren. Moet je huisdier bijvoorbeeld gevaccineerd, gechipt of ingeënt worden? Geen probleem. Voor castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen kun je ook bij ons terecht. Heeft je huisdier extra zorg nodig? Dan verwijst de medewerker je altijd door naar onze dierenarts. De arts is op drie dagen per week aanwezig bij het Dierenpunt. Wij maken dan direct een afspraak.

Alles onder één dak

Van maandag tot en met zaterdag doen we er alles aan om je huisdier fit en gezond te houden, gewoon in de Welkoop winkel. Want Welkoop heeft verstand van dieren én wij bieden nu alles aan onder één dak. De beste zorg, dieetvoeding, maar ook die leuke waterbak voor je hond of voerbak voor je kat.

Bij het Dierenpunt staan we altijd voor jou en je huisdier klaar. Kan onze medewerker je niet helpen? Dan maken we gelijk een afspraak bij onze dierenarts. Spoedgeval? Wij hebben korte lijntjes met de dierenartsen van Farmarts in Staphorst!

Paraveterinair, dierenarts... Wat is het verschil?

Het Dierenpunt wordt bemand door een paraveterinair medewerker. Daarnaast is drie dagen per week onze dierenarts aanwezig. Maar wat is het verschil tussen hen? Een paraveterinair medewerker is vergelijkbaar met een verpleegkundige in een ziekenhuis, maar dan op dierengebied. Paraveterinairen zijn kundig opgeleid en zijn gediplomeerde medewerkers, maar mogen niet alle werkzaamheden van een dierenarts uitvoeren. Zo mogen zij geen injecties toedienen of operaties uitvoeren, maar ze kunnen wel een goed advies geven en herhaalrecepten uitschrijven.

Kan ik met mijn cavia ook naar het Dierenpunt?

Ja, alle huis- en erfdieren zijn van harte welkom bij het Dierenpunt. Dus heb je een hond, kat, kip, geit, konijn of een ander knaagdier? Dan mag hij voortaan mee naar Welkoop.